Reebok CrossFit Games Open 2018

CrossFit Games Open 2018 ensimmäinen laji julkaistaan helmikuun 22. päivä!

CrossFit Open alkaa viikolla 8 ja tuo mukanaan muutamia muutoksia toimintaamme seuraavan viiden viikon osalta. Virallinen Open-lajin suorituspäivä on perjantain wod-tunnit, jolloin laji on salin ohjelmoinnissa. Suoritusmahdollisuus järjestetään myös maanantaille. Painonnostotunti siirtyy väliaikaisesti perjantailta torstaille.

Openit huipentuvat tuttuun tapaan Open-Bileisiin, jotka järjestetään la 24.3, lisätietoa tästä tulee myöhemmin!

 

Reebok CrossFit Turku on perinteisesti ollut vahvasti Openeissa mukana, ja toivomme että perinne jatkuu.
Kyseessä on viisi viikkoa kestävä fyysisen kunnon mittaus, johon voi osallistua kuka tahansa. Joka viikko viiden viikon ajan suoritetaan yksi harjoitus ja harjoitusten tulokset lisätään nettiin maailmanlaajuiseen taulukkoon, josta pystyt vertaamaan omaa tulostasi jokaiseen osallistujaan.
Openeissa on myös ns. skaalattu sarja, jossa painoja tai liikkeitä on helpotettu sopivammaksi uudemmille harrastajille. Sarjoja löytyy myös ”masters” ja ”teens” -urheilijoille:
Ikäluokat 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ ovat omissa sarjoissaan ja 14-15 ja 16-17 omissaan.
Lisäksi sali osallistuu joukkuekilpailuun, jossa parhaiten viikottaisen lajin suorittaneiden kolmen miehen ja naisen tulokset listataan joukkueelle.

CrossFit Games Open toimii myös esikilpailuna CrossFit Regionalseihin, kisoihin jonne kutsutaan alueellisesti parhaat urheilijat testaamaan kuntoaan viikonlopun kestävissä kisoissa toukokuun lopussa. Pohjoisen Euroopan kisat pidetään tänä vuonna Berliinissä, Saksasssa.

Voit osallistua Openeihin rekisteröitymällä CrossFit Games -sivustolla, jossa osallistuminen maksaa 20 $. Muista valita rekisteröitymisen jälkeen Affiliateksi ja Teamiksi Reebok CrossFit Turku. Näin pääset mukaan myös joukkuekilpailuun.

Karsintaharjoitukset tehdään salillamme perjantaisin normaaleilla wod-tunneilla, jolloin Open-treeni on ohjelmoinnissa. Mikäli et pääse perjantaina paikalle, maanantaina on toinen mahdollisuus suorittaa karsintalaji. Jäseniltämme osallistuminen Open harjoituksiin vastaa yhtä kertakäyntiä, muilta 15€. Mikäli et pääse kumpanakaan ajankohtana suorittamaan lajia, voit kysyä Aleksilta suoritusajankohtaa tai voit videoida suorituksen ja ladata sen tuloksen syötön yhteydessä. Kysymyksiä info@crossfitturku.fi

Openien jälkeen on perinteisesti järjestetty yhteinen illanvietto, johon kaikki Openiin osallistujat ovat tervetulleita!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN