Hinnasto


Unlimited-kortissa ei ole viikkokohtaista maksimimäärää ohjattuihin tunteihin. Light-korttiin kuuluu maksimissaan 12 ohjattua tuntia kuukauden jaksolle.
Molempiin kortteihin kuuluu Open gym -jäsenyys, eli voit käydä salin aukioloaikojen puitteissa (5-23) harjoittelemassa itsenäisesti. Omatoimisesta harjoittelusta ei kulu kertoja.

Pidempi jäsenyys (6kk ja 12kk) on mahdollista maksaa myös yhdessä erässä, jolloin saat light-korteissa kaikki ohjatut tunnit suoraan käyttöön koko jäsenyysajalle. Kertajäsenyyden voit ostaa verkkokaupasta ja laskutusjäsenyyden täyttämällä laskutuskaavakkeen alla olevan linkin kautta.

Kulkulätkä maksaa 5€ ja lätkän voit noutaa vastaanotosta vastaanoton aukioloaikoina:

MA, TI & TO klo 18:00-18:15

Liikuntaeduilla maksaminen

Liikuntaeduilla voit maksaa omia henkilökohtaisia palvelujasi, kuten jäsenyyttä. Laskun tai jäsenyyden maksaminen liikuntaedulla onnistuu vastaanotossa sen aukioloaikoina tai mobiilisovelluksen kautta etänä.

Mobiilisovelluksella maksaessasi laita maksukuitista kuvakaappaus meille laskutus@crossfitturku.fi, niin kohdistamme maksun oikealle laskulle. Mikäli maksat vain osan laskusta liikuntaeduilla, voit maksaa loppuosan laskusta käyttämällä laskun viitenumeroa. Ilmoita tästä myös sähköpostiviestissä lähettäessäsi maksukuittia.

Seuraavat liikuntaedut ovat meillä käytössä
ePassi
Edenred
Eazybreak
Smartum
Tyky
Virike

Yksilövalmennukset

Alkaen 80€ sis. alv 24%
useamman tunnin pakettihinnat neuvoteltavissa

Pienryhmät

Ole yhteydessä info@crossfitturku.fi ja tehdään teille sopiva paketti!

Ryhmät

Ole yhteydessä info@crossfitturku.fi ja tehdään teille sopiva paketti!