Hinnasto

Hinnasto

Sopimuksen
kesto
Unlimited
(1kk)
Norm./opisk.
Light
(1kk)
Norm./opisk.
1kk109€ / 98€99€ / 86€
6kk98€ / 88€93€ / 81€
12kk93€ / 83€88€
24kk88€83€
TuoteHinta
10 kerran kortti
voimassa 3kk.
125€ / 113€ Opisk.
20 kerran kortti
voimassa 6kk.
219€
OpenGym 1kk / 12kk69€ / 54€/kk
KertakäynnitOhjattu 15€ / Open gym 10€
10 kerran OpenGym
voimassa 3kk.
85€

Jos ostat jäsenyyden ensimmäistä kertaa tarvitset myös kulkukortin. Valitse verkkokaupasta “kulkukortti (NFC) 7€” samaan ostoskoriin. Kulkukortin löydät vastaanottotiskiltä nimelläsi parin päivän sisällä.

Unlimited-kortissa ei ole viikkokohtaista maksimimäärää ohjattuihin tunteihin. Light-korttiin kuuluu maksimissaan 12 ohjattua tuntia kuukauden jaksolle. Käyttämättömät kerrat eivät siirry seuraavaan kuukauteen, ellet ole ostanut pidempää korttia (esim 6kk). Tällöin ostetun ajan käynnit ovat käytettävissä koko kaudelta, eli voit jakaa kaikki 72 käyntiä 6kk jaksolle haluamallasi tavalla.

Molempiin jäsenyyskortteihin kuuluu Open gym -jäsenyys, eli voit käydä salin aukioloaikojen puitteissa (5-23) harjoittelemassa itsenäisesti. Omatoimisesta harjoittelusta ei kulu kertoja. Open gym tilaa voi käyttää myös ohjattujen tuntien ohessa, esim lämmittelyyn tai treenin jälkeen jäähdyttelyyn. Kertakortteihin ei sisälly opengymin käyttö.

Jäsenyydet alkavat ostopäivästä ja kestävät siitä eteenpäin ostetun ajan verran esim. yhden kuukauden. Mikäli haluat että laskutuksesi on jatkuva, tee alta laskutussopimus.

Pidempi jäsenyys (6kk ja 12kk) on mahdollista maksaa myös yhdessä erässä, jolloin saat light-korteissa kaikki ohjatut tunnit suoraan käyttöön koko jäsenyysajalle. Kertajäsenyyden voit ostaa verkkokaupasta ja laskutusjäsenyyden täyttämällä laskutuskaavakkeen alla olevan linkin kautta.


Liikuntaeduilla maksaminen

Liikuntaeduilla voit maksaa omia henkilökohtaisia palvelujasi, kuten jäsenyyttä. Laskun tai jäsenyyden maksaminen liikuntaedulla onnistuu vastaanotossa sen aukioloaikoina tai mobiilisovelluksen kautta etänä.

Mobiilisovelluksella maksaessasi laita maksukuitista kuvakaappaus meille [email protected], niin kohdistamme maksun oikealle laskulle. Mikäli maksat vain osan laskusta liikuntaeduilla, voit maksaa loppuosan laskusta käyttämällä laskun viitenumeroa. Ilmoita tästä myös sähköpostiviestissä lähettäessäsi maksukuittia.

Seuraavat liikuntaedut ovat meillä käytössä
ePassi
Edenred
Eazybreak
Smartum
Tyky

Yksilövalmennukset

Alkaen 80€ sis. alv 24%
useamman tunnin pakettihinnat neuvoteltavissa

Pienryhmät

Ole yhteydessä [email protected] ja tehdään teille sopiva paketti!

Ryhmät

Ole yhteydessä [email protected] ja tehdään teille sopiva paketti!