Hinnasto

Hinnasto

Sopimuksen
kesto
Unlimited
(1kk)
Norm./opisk.
Light
(1kk)
Norm./opisk.
1kk109€ / 98€99€ / 86€
6kk98€ / 88€93€ / 81€
12kk93€ / 83€88€
24kk88€83€
TuoteHinta
10 kerran kortti
voimassa 3kk.
125€ / 113€ Opisk.
20 kerran kortti
voimassa 6kk.
219€
OpenGym 1kk / 12kk69€ / 54€/kk
KertakäynnitOhjattu 15€ / Open gym 10€
10 kerran OpenGym
voimassa 3kk.
85€

Jos ostat jäsenyyden ensimmäistä kertaa tarvitset myös kulkukortin. Valitse verkkokaupasta “kulkukortti (NFC) 7€” samaan ostoskoriin. Kulkukortin löydät vastaanottotiskiltä nimelläsi parin päivän sisällä.

Unlimited-kortissa ei ole viikkokohtaista maksimimäärää ohjattuihin tunteihin. Light-korttiin kuuluu maksimissaan 12 ohjattua tuntia kuukauden jaksolle. Molemmat kortit sisältävät Open gym -käyttöoikeuden, eli voit käydä salin aukioloaikojen puitteissa (5-23) harjoittelemassa itsenäisesti. Omatoimisesta harjoittelusta ei kulu kertoja kortiltasi. Open gym tilaa voi käyttää myös ohjattujen tuntien ohessa, esim. lämmittelyyn tai treenin jälkeen jäähdyttelyyn. Kertakortteihin ei sisälly Open Gymin käyttö.

Jäsenyyden voit valita joko kuukausilaskutuksella tai kerralla maksettavana. Maksaessasi Light-jäsenyyden yhdessä erässä saat kaikki ohjatut tunnit suoraan käyttöösi koko jäsenyysajalle ja voit käyttää niitä omalla tahdillasi. Kertajäsenyyden voit ostaa verkkokaupasta ja laskutusjäsenyyden täyttämällä laskutuskaavakkeen alla olevan linkin kautta.

Jäsenyysehdot

1kk jäsenyydet
1kk jäsenyydet (Light, Unlimited ja Open Gym) toimivat toistaiseksi voimassaolevalla laskutussopimuksella. Voit ostaa 1kk joko verkkokaupasta ja vastaanotosta ja saat jatkossa laskun kuukausittain sähköpostiisi automaattisesti, mutta voit halutessasi kuitenkin päättää jäsenyyden milloin tahansa. Laskutusjakso on 1kk ja lasku saapuu 14vrk ennen uuden jakson alkua (maksuaika 14vrk).

Jäsenyys on mahdollista peruuttaa, vaikka seuraavan kuukauden lasku olisikin jo saapunut, kunhan peruutus tapahtuu laskun eräpäivään mennessä.

Kerrallaan maksettavat pidemmät jäsenyydet
Unlimited-kortissa ei ole viikkokohtaista maksimimäärää ohjattuihin tunteihin. Light-korttiin kuuluu maksimissaan 12 ohjattua tuntia kuukauden jaksolle. Maksaessasi pidemmän Light-jäsenyyden (6kk / 12kk / 24kk) yhdessä erässä, saat kaikki ohjattujen tuntien kerrat suoraan käyttöösi ja voit käyttää niitä haluamallasi tahdilla.

Laskutusjäsenyydet
Tilatessasi laskutusjäsenyyden saat laskut kuukausittain sähköpostiisi seuraavasta laskusta lähtien. Laskutusjakso on 1kk ja lasku saapuu 14vrk ennen uuden jakson alkua (maksuaika 14vrk). Laskutuskaavakkeelta voit valita haluamasi aloituspäivän jäsenyydelle.

Light-korttiin kuuluu maksimissaan 12 ohjattua tuntia kuukauden laskutusjaksolle. Laskutuskausi vaihtuu kuukauden välein ja 12 ohjattua tuntia voit käyttää tämän jakson aikana vapaasti. Kun kaikki 12 kertaa on käytetty, päivittyvät uudet kerrat kortille vasta, kun uusi laskutusjakso alkaa. Mikäli siis käytät kerrat aiemmin, ei kortille päivity suoraan uutta 12 kertaa, vaan vasta uuden jakson alkaessa, joten loppuaika tähän asti on Open Gym käyttöoikeutta.

6kk / 12kk / 24kk jäsenyyksien jäädytys
6kk jäsenyydet: Ostamalla tuotteen sitoudut 6kk sopimukseen, joka on voimassa tilauspäivästä 6kk eteenpäin. Sopimukseen kuuluu 2vk taukomahdollisuus.

12kk jäsenyydet: Ostamalla tuotteen sitoudut 12kk sopimukseen, joka on voimassa tilauspäivästä 12kk eteenpäin. Sopimukseen kuuluu 4vk taukomahdollisuus. Tauko on mahdollista pitää yhdessä erässä tai 2x2vk pätkissä.

24kk jäsenyydet: Ostamalla tuotteen sitoudut 24kk sopimukseen, joka on voimassa tilauspäivästä 24kk eteenpäin. Sopimukseen kuuluu 2x 4vk taukomahdollisuus. Tauko on mahdollista pitää yhdessä erässä, kahdessa erässä tai 2vk pätkissä.

Ilmoita tauotuksesta ennen tauon ajankohtaa [email protected]
Sairastumis- ja loukkaantumistapauksissa jäsenyys on mahdollista jäädyttää lääkärintodistuksella. Lähetä lääkärintodistus sähköpostilla [email protected].

Laskutusjäsenyyksien päättäminen
6kk / 12kk / 24kk laskutussopimus on mahdollista päättää ennen sopimusajan päättymistä.
Mikäli haluat päättää laskutusjäsenyyden ennakkoon, veloitamme käytetyistä jäsenyyskuukausista erotuksen suhteessa 1kk jäsenyyden hintaan.

Mikäli jäsenyyksistä tai sopimusehdoista herää kysyttävää, olethan yhteyksissä [email protected]


Liikuntaeduilla maksaminen

Liikuntaeduilla voit maksaa omia henkilökohtaisia palvelujasi, kuten jäsenyyttä. Laskun tai jäsenyyden maksaminen liikuntaedulla onnistuu vastaanotossa sen aukioloaikoina tai mobiilisovelluksen kautta etänä.

Mobiilisovelluksella maksaessasi laita maksukuitista kuvakaappaus meille [email protected], niin kohdistamme maksun oikealle laskulle. Mikäli maksat vain osan laskusta liikuntaeduilla, voit maksaa loppuosan laskusta käyttämällä laskun viitenumeroa. Ilmoita tästä myös sähköpostiviestissä lähettäessäsi maksukuittia.

Seuraavat liikuntaedut ovat meillä käytössä
ePassi
Edenred
Eazybreak
Smartum

Yksilövalmennukset

Alkaen 80€ sis. alv 24%
useamman tunnin pakettihinnat neuvoteltavissa

Pienryhmät

Ole yhteydessä [email protected] ja tehdään teille sopiva paketti!

Ryhmät

Ole yhteydessä [email protected] ja tehdään teille sopiva paketti!