Remontin eteneminen

CFTKU tilojen remontin eteneminen

Uusissa tiloissa on kolme harjoittelutilaa; kaksi ohjatuille tunneille ja yksi open gym -käyttöön. Jokainen tila on noin 300 neliömetriä kooltaan. Salien välinekokoonpano vaihtelee hieman. Kolmossalilta (suuri osa ohjatuista tunneista) löytyy mm. soutulaitteet, käsipainot ja köydet kiipeilyyn. Kakkossalilta taas löytyvät mm. hiihtolaitteet ja kahvakuulat. Molemmilla saleilla on tietysti tangot ja muuta harjoitteluvälineistöä.

Open gym salin välineistö sisältää mm. 2 x Assault runner -juoksumatto, 4 x concept2 pyörä, 2 x concept2 soutulaite, 2x concept2 hiihtolaite, 2 x Echo bike, Rogue monster rack, 3 x ghd laite, 1 x reverse hyper ja lisäksi perus välineistö harjoitteluun kuten tangot, kuntopallot, käsipainot ja kahvakuuat.

CrossFit Turku muuttaa tilansa vanhalle salibändykentälle 28.2. Viralliset avajaiset ovat 4.-6.3., joista löydät lisää avajaissivulta. Yllä olevassa kuvassa näkyy koko iso kenttäalue, joka pilkotaan kolmeen osaan. Jokainen kolmesta osasta on oma salinsa noin 300 neliön kokoinen.
MM. väliseinistä vastaa TT Projektit Oy.
Kaksi saleista tulee ohjattujen tuntien käyttöön ja yksi Open gym -käyttöön. Open gym mahdollisuudet paranevat siis roimasti, kun open gymin käyttöön tulee myös lähes 300 neliötä tilaa.
Yläpuolella näkyy raakatilana alue, johon rakentuu kuivapukukopit, hengailutilaa ja pieni keittiö mm.
Pukukoppien seinät ovat villoitettu. Toiset pukukopit tulee vielä alakertaan, joista löytyy myös suihkumahdollisuus. Yläkerran pukukopeissa on vessat.
Tässä kuvassa näkyy yläkerran pukukopit, sekä sisääntulo.
Viikonloppuna ahkeroitiin ensimmäisten talkoiden osalta kumimatot kakkos- ja kolmossaliin. Tehokkaan talkooporukan ansiosta hommat saatiin valmiiksi yhdessä päivässä.
Matto kasattiin 1x1m paloista 20mm paksuista kumimattoa.
Viikonlopun mattotalkoot sujuivat loistavasti ja vanhan salin matot saatiin kuljetettua ja asennettua uudelle salille. Kaksi päivää siihen meni, joten sunnuntaina jatkettiin vielä talkoohommia. Jälleen täytyy kiittää reipasta talkooporukkaa, joka painoi ahkerasti lauantaina iltamyöhäiseen asti ja sunnuntainakin jaksoivat tulla leikkamaan mattoa, siivoamaan ja kokoamaan mm. laitteita.
Kolmone valmiina