Categories
Yleinen

010117 Sunnuntai

Hyvää uutta vuotta!

2016 oli merkittävä vuosi Reebok CrossFit Turulle. Se toi salin taipaletta täyteen viisi vuotta, jota juhlistettiin komeasti pikkujouluissa. Tilat ovat kasvaneet viiden vuoden aikana huikeasti, aloitimme alle 300 neliön tiloista ja nyt meillä on huikeat tuhat neliötä käytössämme! Tämä on ensisijaisesti tarkoittanut parempia treenitiloja ja olosuhteita harrastajillemme, sillä haluamme edelleen tarjota laadukasta ja mukavaa liikkumista hyvässä porukassa.

Tietotaitomme on kasvanut merkittävästi ja pyrimme myös jatkossakin pitämään valmentajamme aallon harjalla. Valmentajakatras on elänyt viiden vuoden aikana, vaikkakin runko on pysynyt samana. Olemme saaneet uusia talentteja porukkaamme ja olemme heidän omistautumisestaan erittäin kiitollisia.

On ilo ja kunnia nauttia nyt jo melko ison, mutta edelleen erittäin tiiviin yhteisön luottamusta ja tarjota jokapäiväistä liikunnan nautintoa arjen rinnalla rakkaan harrastuksen parissa! Yhteisö tosiaan muodostaa kokemuksen. Kiitos, kumarrus ja nähdään salilla!

Terveisin,

Reebok CrossFit Turku