240119 Torstai

Deload week

 

Complete as many reps as possible in 12 minutes of:

1 strict pull-up, 2 push-ups, 3 squats
2 strict pull-ups, 4 push-ups, 6 squats
3 strict pull-ups, 6 push-ups, 9 squats
Etc.

Mainsite workout

Kyselimme vastikään FB-ryhmässämme harjoitusten viikkorytmistä. Vastaukset jakaantuivat täysin tasan. 40% vastanneista halusivat rytmiin muutosta ja 40% eivät, noin 20%:lla vastaajista ei ollut väliä kumpaankaan suuntaan.

Päädyimme seuraavaan ratkaisuun:
Otamme nyt kolmeksi viikoksi kokeiluun ensi viikosta lähtien tiistaille 19-20 ja perjantaille 18-19 “metcon”-tunnit. Nämä tunnit ovat vaihtoehdot tiistain kyykky-voimalle ja perjantain painonnostotunneille. Eli jos haluatkin näiden tuntien sijaan tehdä kuntotreeniä. Tämä toivonmukaan antaa kiinteillä treenipäivillä treenaaville valinnanvapautta.

Metcon-tunnit ovat kuten muutkin normaalit Wod-tunnit, mutta erotamme ne nimellä, jotta ne on helpompi bongata ilmoittautumisjärjestelmästä. Käytännössä muilla Wod-tunneilla tiistaisin (kuten myös perjantaisin) on päivän normaali ohjelma, joka sivuillakin näkyy, mutta Metocon-tunnilla on enemmän kuntotreenipainoitteinen harjoitus. Metcon-tunnin ohjelma näkyy myös viikkokatsauksessa, joka julkaistaan täällä FB:ssä maanantaisin (tarkka treeni tunnilla).

Toistaiseksi emme tee rytmiin muita muutoksia.

 


Blast from the past: Sannamari L.

Reebok CrossFit Turku