270620 Lauantai

PARISKABA

3 LAJI
“PENKKI”
80 DB WALKING LUNGES 22,5’S / 15’S
80S. CHIN OVER BAR HOLD
80 DB BENCH PRESS 22,5’S / 15’S

Laji 3
Flow:
Laji alkaa 7m alueen ulkopuolelta. 321 go:n jälkeen alkaa suoritus. Tiimi tekee yhteensä 80 askelkyykkyä ja voi jakaa toistot miten parhaaksi näkee. Toistot on tehtävä alueen sisällä ja liikuttava samaan suuntaan kunnes viiva on ylitetty, jolloin vaihdetaan suuntaa. Käsipainot täytyy olla kannossa, kantotapa vapaa, kunhan pitää otteella niistä kiinni. Kun 80 askelkyykkytoistoa on suoritettu siirrytään tankoroikuntaan. Tiimi roikkuu yhteensä 80 sekuntia leuan yläasennossa. Toistosekuntit saa jakaa haluamallaan tavalla. Viimeisenä suoritetaan penkkiounnerrukset 80 toistoa, jotka niin ikään saa jakaa haluamallaan tavalla. Suoritusvuoron vaihto tapahtuu läpyllä. Laji päättyy kun viimeinen penkkipunnerrustoisto on tehty.

Walking lunge
Aseta kaksi merkkiä 7m välein. Askelkyykky täytyy kävellä näiden merkkien välissä. Kun viiva on ylitetty, suoritus jatkuu toiseen suuntaan. Toisto alkaa seisaaltaan, käsipainot käsissä. Käsipainoja voi pitää missä tahansa asennossa. Toiston ala-asennossa polvi koskettaa maata. Toiston yläasennossa seisotaan suorassa, nivelet ovat ojennettuina ja linjassa (polvi ja lantio hartian alla).

Chin over bar hold
Liike alkaa leuan ollessa tangon horisontaalisen linjan yläpuolella. Mikään osa käsien lisäksi ei saa koskettaa tankoon. Suorittajan täytyy olla täydessä riipunnassa, joten jalkojen on oltava ilmassa. Liikkeen toistot sekunteina pysähtyvät kun leuka on alittanut tangon horisontaalisen linjan.

Db bench press
Liike alkaa penkillä makuulta kädet suorina käsipainojen koskettaessa toisiaan. Ala-asennossa käsipainojen täytyy koskettaa rintaan tai olkapäihin. Ylä asennossa kädet ovat ojennettuina käsipainojen koskettaessa toisiaan. Yläselän ja takapuolen on oltava toiston aikana kontaktissa penkkiin.

Reebok CrossFit Turku