PARISKABAT 2019 LAJIT 3 & 4 + OHJEET

Laji 3

For Time (with a Partner)
30 Synchronized knees over hips
60 Deadlift 70/50
30 Synchronized heels over hips
50 Deadlift 90/65
30 Toes-to-Bars
40 Deadlift 110/75

Time Cap: 15 minutes

Knees over hips = polvet korkeammalla kuin lantion taitekohta, heels over hips = kantapäät korkeammalla kuin lantion taitekohta. Näissä liike suoritetaan yhtäaikaisesti ja toistojen pitää tapahtua suunnilleen samassa tahdissa. Maastavedot ja toes to barit saa jakaa vapaasti ja aina tekijän vaihtuessa annetaan läpy.

Aikakatto 15 min, tekemättömät toistot lasketaan sekunneiksi lopputulokseen. Vain yhtä tankoa voi käyttää maastavetoihin.

 

Laji 4

Complete back to back with 12 minute timecap:
21-15-9
Thruster 30/20kg
Jumping pull-up
Next set starts as soon as the first is finished.
21-15-9
Thruster 42,5/30kg
Pull-up

workout ends at 12:00.

Athlete 1. suorittaa ensimmäisen osion ja kun hän on valmis niin hän antaa läpyn Athlete 2. joka suorittaa toisen osion. Joukkueella voi olla käytössään 2 tankoa. Hyppyleuoissa tangon korkeus: urheilija seisoo käsi suorana (ylhäällä) ja tanko asetetaan puoleen väliin hänen kyynärvarttaan. Molemmissa leuoissa leuan pitää käydä tankolinjan yläpuolella, suoritustyyli on muuten vapaa kunhan ala-asennossa kädet käyvät täydessä ojennuksessa. Thrustereissa ensimmäisen toiston voi ottaa suoraan kyykkyyn, jokaisessa toistossa kyykyn ala-asennossa lantion taitekohta on alempana kuin polven yläosa ja liike suoritetaan yhtenäisellä liikkeellä täyteen ojennukseen, jolloin nivelet ovat siis täysin ojentuneina ja linjassa, tanko tasapainoalueen päällä.

Aikakatto 12 min, tekemättömät toistot lasketaan sekunneiksi lopputulokseen.

Reebok CrossFit Turku