Categories
RCFT NEWS

Support Your Local Box -Fundraiser Starttaa 3.4.

(voit liittyä mukaan kolmen viikon ajan)

 

Kyseessä on CrossFit Inc:in järjestämä online-kilpailu, jonka kesto on kolme viikkoa. Näiden viikkojen aikana julkaistaan kolme CrossFit-treeniä, jotka pystyt tekemään helposti kotona ilman välineitä tai pienellä välineistöllä. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa tasosta riippumatta, sillä jokaisesta treenistä julkaistaan myös skaalattu versio. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja haasta kavereita myös CrossFitin ulkopuolelta liikkumaan

Rekisteröinti ja tulosten syöttö tapahtuu games.crossfit.com/open -sivulta.
Ilmoittautuminen on auennut 31.3. ja se on auki koko kilpailun ajan. Osallistua voit myös ilmaiseksi.

Kyseessä on samalla CrossFit Inc:in järjestämä varainkeruukampanja CrossFit-boxeille. Osallistumisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus valita 20-1000 dollarin summa, jonka voit osoittaa valitsemallesi salille. Kilpailun päätyttyä 100% kerätyistä tuloista menee salille, jonka olet valinnut.
Kun olet tehnyt treenin, syötä tuloksesi sivulle. Samalla löydät leaderboardin, josta pystyt seuraamaan myös muiden tuloksia. RCFT:llä tulee olemaan myös oma leaderboard, ja sinulla on mahdollisuus tehdä omia leaderboardeja esimerkiksi kaveriporukan kesken.
Reebok CrossFit Turku haluaa haastaa kaikki mukaan ja samalla kiitämme kaikesta tuesta, jota olemme saaneet jo nyt omalta yhteisöltämme

Tulemme jakamaan sosiaalisessa mediassa meidän vinkit jokaiseen treeniin. Julkaisemme myöskin teidän fiiliksiä ja tuloksia treeneistä, joten muista merkitä meidät sun postaukseen.

Kenet sinä haastat mukaan?

 

#reebokcrossfitturku #SupportYourLocalBox

Support Your Local Box -Fundraiser  Starttaa 3.4.