CrossFit Open 2019

CrossFit harrastajan vuoden kohokohta eli CrossFit Open lähestyy kovaa vauhtia! Viisi viikkoa kestävä online-kilpailu alkaa helmikuun lopulla ja jokaisen viikon torstain ja perjantain välisenä yönä julkaistava laji on salimme ohjelmoinnissa lauantaisin. Järjestämme myös muille päiville (pe-ma) mahdollisuuksia suorittaa lajit, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan kokemaan yhden yhteisömme tärkeimmistä tapahtumista. Tarkemmat tiedot suorituspäivistä julkaistaan myöhemmin.

Viime vuonna Openiin osallistui saliltamme 100 henkilöä ja tänä vuonna tavoitteena on saada vielä suurempi joukko mukaan. Kilpailu ei ole vakavamielinen, vaan osallistuminen, yhdessä tekeminen ja itsensä ylittäminen ovat Openin suola. Eikä haittaa vaikket osaisikaan vielä kaikkia liikkeitä, sillä Openissa on myös skaalattu sarja, jossa painot ovat kevyemmät  ja liikkeet helpotettuja. Vaikkei kaikissa lajeissa saisikaan montaa toistoa tehtyä niin on silti mahdollisuus ylittää ja yllättää itsensä tekemällä liikkeitä tai nostamalla painoja, joita et ehkä tiennyt pystyväsi suorittamaan.

Wod-tunneilla lajit suoritetaan kahdessa lähdössä, jolloin toinen toimii tuomarina. Tuomari ei vain laske toistoja vaan varmistaa, että liikevaatimukset täyttyvät. Openissa on toki myös mahdollista kisata leikkimielisesti treenikavereita vastaan, koska leaderboardeja pitäisi pystyä tekemään esim. salin sisäisesti.

Tänä vuonna olemme suunnitelleet Openin ympärille lisätapahtumia, joista ensimmäinen järjestetään avausviikonloppuna, lauantaina 23.2. Viimeisen wod-tunnin jälkeen eli klo 13 alkaen järjestetään RCFT Open Showdown, johon on suunnitteilla mm. 3-4 Open-lähtöä, joihin pyritään saamaan mukaan esim. salin valmentajia ja kisaryhmäläisiä. Tapahtumassa on tarkoitus olla muutakin ohjelmaa, mutta infoamme näistä tarkemmin myöhemmin. Mukana avaustapahtumassa on myös Nocco, joka tarjoaa nopeimmille ilmaista Noccoa.

Perjantai 18-19 tunti
Lauantai (ohjelmoinnissa)
Sunnuntai 12-14 (open gym)

1 VKO 23.2. la
2 VKO 2.3. la
3 VKO 9.3. la
4 VKO 16.3. la
5 VKO 23.3. la

Lisätietoa CrossFit Openista sekä ohjeet ilmoittautumiseen löytyy täältä: https://open.crossfit.com/english

24864681823_5dc0f0888c_b.jpg

Reebok CrossFit Turku