Categories
RCFT NEWS SaliskaBailut 2014

Karjalan Kovin 2014

Karjalan Kovin -kilpailu käytiin Lappeenrannassa Kimpisen urheilukentällä 16.-17.8. RCFT:n urheilijoita kisassa olivat Emilia Leppänen, Anna Majava, Kaisa Niinivirta, Lauri Aaltonen, Rami Jokela, Juha Sihvonen ja Jack Lange. Kilpailulajeja miehillä ja naisilla oli 5 ja finaalilaji (kaksiosainen). Masters sarjaan osallistuneella Jack Langella lajeja oli 3.

Jack Lange otti masters +50 -sarjassa upeasti hopeaa! Onnittelut Jackille!

Jack

Emilia Leppänen voitti kisan ylivoimaisesti, voittaen kaikki lajit, sekä finaalin molemmat osat. Onnittelut myös Emilialle! Anna Majava oli 33. ja Kaisa Niinivirta oli 39.

Emilia

Lauri Aaltonen jäi finaalipaikasta sijan päähän, ollen näin 9. Laurin kisadebyytti päättyi siis paremmin kuin hyvin, erittäin kovassa seurassa. Miesten kisan voitti Carlos Albaladejo, joka on ollut mukana myös Euroopan Regionaaleissa. Rami Jokela oli 24. ja Juha Sihvonen 33.