RCFT Health Challenge 2019

12 viikon matka kohti kevyempää tai vahvempaa kesää sekä terveempää kehoa!

Sisältää In-body -kehonkoostumusmittaukset haasteen alussa ja lopussa sekä workshopin, jossa käydään läpi terveemmän elämän edellytyksiä esim. ravintoon liittyen. Workshop on osallistava, joten jokainen osallistuja pääsee työstämään ja pohtimaan omia parannuskohteitaan. Lisäksi workshopissa annetaan tehtäviä, joista osa suoritetaan workshopin jälkeisenä aikana. Tarkoitus on motivoida osallistujia tekemään pysyvämpiä elämänmuutoksia.

 

Aikataulu:

Ensimmäinen In-body -mittaus la 16.3. klo 8.30-

Toinen In-body -mittaus la 8.6.

Workshop su 17.3. klo 12

 

Openien starttitapahtumassa lauantaina 23.2. pidettiin Goal setting -luento, jossa käytiin läpi omien tavoitteiden asettamisen tärkeyttä. Haluamme auttaa asiakkaitamme suuntaamaan kohti asetettuja tavoitteita, joten olemme luomassa mittareita ja työkaluja projektin tueksi. Ensimmäinen työkalu, jonka esittelemme on RCFT Health Challenge, joka auttaa mittaamaan omaa kehitystä kun tavoitteena on terveyden edistäminen, lihasmassan lisääminen tai rasvamassan tiputtaminen. Lähiaikoina tulemme julkaisemaan myös toisen työkalun, joka on suunniteltu helpottamaan suorituskykytasojen seuraamista ja kehittymistä.

Kehonkoostumusmittaus on hyvä työkalu, jonka avulla voidaan selvittää mm. kehon lihas- ja rasvamassan määrät, lihastasapaino, kehonnesteet sekä viskeraali- eli sisäelinrasvan määrä. Tulosten vertailtavuuden kannalta mittaukseen kannattaa saapua tyhjällä vatsalla (vähintään 2h edellisestä ruokailusta) eikä ennen mittausta kannata myöskään treenata. Lisäksi jatkomittaukset kannattaa suorittaa suunnilleen samaan aikaan ja samalla valmistautumisella kuin ensimmäinen mittaus.

 

Toimi näin:
1. Osta haluamasi tuote verkkokaupasta

Koko Health Challenge 55€ (in-body 2kpl + workshop)
Pelkkä In-body mittaus 1kpl 25€ (la 16.3.) tai 2kpl 40€ (la 16.3. ja la 8.6.)
Pelkkä Workshop 20€ (su 17.3 klo 12)

2. Varaa ensimmäinen In-body -mittaus varauskalenterista (la 16.3.)

Reebok CrossFit Turku