Usein kysyttyjä kysymyksiä

-Miten saan jälkikäteen leimattua itseni tunnille, jos unohdin näyttää lätkää ennen tuntia?

Valmentajat leimaavat päivän päätteeksi kaikki leimaamatta jääneet tunneille. Vähemmän toki työtä, kun kaikki leimaavat itsensä.

– Onko sääntö niin että vain yhdellä tunnilla voi käydä per päivä, eli esim torstaina ei voi osallistua sekä strength että mobility tunnille?

Käytännössä kyllä. Haluamme taata kaikille tuntipaikan. Mikäli olet ilmoittautunut tunnille ja sen perään toisella tunnilla on vielä tyhjää, voit kysyä mahdollisuutta osallistua valmentajalta.

– Mitä tunteja ovat Oly-tunti, Barbell-club, Discipline?

Oly-tunti on olympianostoja, eli tempausta ja työntöä ja niiden harjoittelua. Käytännössä perjantai on kokonaisuudessaan näitä tunteja. Keskiviikkoisin on ylimääräinen Oly-tunti.

BB-club on kurssimuotoinen olympianostojen harjoitteluryhmä. Niitä aloitetaan uusia aina muutaman kuukauden välein kysynnästä riippuen. Siinä kasataan pienryhmä, mielellään samantasoisista nostajista joita sitten harjoitetaan kerran viikossa vielä syvällisemmin tekniikkaan ja jokaisen nostoihin keskittyen.

Discipline on Reebok CrossFit Turun kisaedustusryhmä ja myös ohjelmoinnin nimi. Käytännössä Disciplineen pääsee kiinnostusta esittämällä ja yhteisten tavoitteiden kohdatessa.

– Saako isosali2:ssa treenata aina kun sielä ei ole aikatauluun merkattua tuntia, vai kokoontuuko kisaryhmä tms sielä?

Isosali 2:ssa saa aina treenata, kun siellä ei ole aikatauluun merkattua tuntia.

– Jos joltain kuukaudelta jää kuukausimaksuun kuuluvia tunteja käyttämättä, voiko ne käyttää seuraavassa kuussa? Esim työreissujen takia voi tulla viikko, jolloin mun ei ole mahdollista käydä ohjatuilla tunneilla ollenkaan, kun taas toisella viikolla voisi päästä joka päivä?

Tässä on pari eri vaihtoehtoa.

A. Jos ostat esim 6kk kerralla, saat silloin kaikki kuuden kuukauden kertakäynnit käytettäväksi samaan aikaan, eli 72 kertaa light kortissa. Tällöin voit käyttää niitä tasaisesti 6kk ajalla miten haluat. Joku viikko vaikka 6 ja toinen viikko 2 kertaa halutessasi.

B. Jos ostat kuukausi kerrallaan, saat aina sen neljän viikon jakson kerrat samanaikaisesti käyttöön, eli 12 kertaa / 4 viikkoa. Mikäli näitä ei käytä sen neljän viikon aikana, ne katoavat.

B.2 Meillä on kuitenkin käytössä kortin siirto, jonka voi tehdä 2 kertaa kalenterivuoden aikana ja lisäksi sairaslomaa vastaan. Jos siis lähdet reissuun, voit ilmoittaa että olen nyt poissa 2 viikkoa voisitteko siirtää korttia kaksi viikkoa eteenpäin.

– Oletteko muuten miettinyt, että voisiko jonain päivänä viikosta olla mahdollista pitää wod klo 8? Voisikohan sille olla muillakin kysyntää?

Meillä on ollut välillä klo 8 tunteja. Moni kertoi ajankohdan ongelmallisena töihin ehtimisen suhteen. Pistämme harkintaan, että ottaisimme taas kokeiluun kyseisen tunnin.

– Mihin asti 6kk korttini on voimassa, ostin sen 15.12, ajattelin että se on voimassa 15.6 asti, mutta avoinna-palvelussa lukee että 1.6 asti?

Unlimited korttia lukuunottamatta, kortit menevät neljän viikon jaksoissa. Tämä tarkoittaa sitä, että 6kk kortti on voimassa 6 x 4 vkoa.

– Onko teillä mitään appiä, josta näkisi wodit ym..? Jos ei esim pääse ohjatulle tunnille, niin näkee silti wodin ja voi käydä sen itsekseen tekemässä. Ja kuulemma pystyy merkkailla omia tuloksiaan sinne myös ja vertailla…?

Meillä treenit tulevat myös WodConnect palveluun (wodconnect.com) Kirjaudu palveluun ja lisää omiin saleihisi Reebok CrossFit Turku niin näät syötteessäsi meidän treenit. Sitten voit lisäillä myös tuloksia ja omia treenejä sinne. Wodconnectilla on myös mobiiliappi. Lisäksi näät kotisivuiltamme päivän treenin ja news osiosta voit selailla treenejä. Lähetämme maanantaisin uutiskirjeen, joka sisältää koko viikon harjoitukset. Viesti lähtee voimassaoleville jäsenyyksille.

– Näkeekö mistään, kukaa minkäkin tunnin ohjaa?

Valitettavasti tätä ei vielä nää mistään, mutta olemme miettineet sitä mahdollisuutta ja selvitämme asiaa josko se olisi mahdollista.

Perjantaisin WODit ovat olympianosto-painotteisia? Saako ylimääräisille Oly-tunneille osallistua kuka tahansa?

Kyllä, perjantaisin tehdään painonnostoa, ainakin Openiin asti. Oly tunneille saa osallistua kuka tahansa.

– Milloin on alkamassa seuraava BB-club, jos siihen mahdollisesti pääsisi mukaan?

Alkeisryhmiä alkaa noin 3 kuukauden välein kysynnän mukaan. Ilmoitamme niistä sivuillamme ja FB-ryhmässä.

– Mikä on unwind tunti?

Unwind on rentouttavaa venyttelyä, käytännössä joogatunti. Se otettiin pois toistaiseksi, mutta kokeilemme mahdollisesti tässä alkuvuodesta uudestaan.

– Sport-ryhmä kuulostaa kivalta, miten sen toiminta siis käytännössä eroaa normi tunneista? Milloin sport-ryhmä kokoontuu?

Sportissa harjoituksissa on enemmän osioita, esim. painonnostoa tehdään yleensä alkuun, saattaa olla voimistelu-osio taikka kaksi kuntotreeniä. Lisäksi oletus on siellä että perusliikkeet on hallussa, joten niihin ei keskitytä niin paljon. Painonnosto ja vaikeampien voimisteluliikkeiden tekniikkaa kylläkin. Keskiviikko on siis valmennettu harjoitus Sport-treenille. Nämä myöskin avoimet kelle tahansa, tosin Unlimited-kortti pitää olla. Tähän luultavasti tulee hyvin piankin muutos, sillä koitamme saada enemmän porukkaa tulemaan tohon Sport-tunnile. Joitakin osallistuminen on hieman jännittänyt, lähinnä sen suhteen että onko taso liian kova. Sen ei ole tarkoitus olla mikään poissulkeva tekijä, vaan kunhan perusliikkeet on tuttuja niin osallistua voi.

27930419188_d862d8bf13_b.jpg

Reebok CrossFit Turku