CrossFit Open 2020

CrossFit harrastajan kisavuoden kohokohta eli CrossFit Open alkaa 10.10.19. Tämä on ns. vaihtovuosi, jolloin Openien paikka siirtyy keväästä syksyyn. Tästä syystä nämä ovat toiset Openit tämän vuoden sisään, kyseessä nyt alkavalle Openille on kuitenkin kausi 2020.

Open on viisi viikkoa kestävä online-kilpailu, jossa jokaisen viikon torstain ja perjantain välisenä yönä julkaistava laji on salimme ohjelmoinnissa lauantaisin. Laji suoritetaan kuten muutkin treenit, mutta tuomaroituna (pari tuomaroi). Järjestämme myös muille päiville (pe-ma) mahdollisuuksia suorittaa lajit, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan kokemaan yhden yhteisömme tärkeimmistä tapahtumista. Tarkemmat tiedot suorituspäivistä julkaistaan myöhemmin.

Kilpailu ei ole vakavamielinen, vaan osallistuminen, yhdessä tekeminen ja itsensä ylittäminen ovat Openin suola. Eikä haittaa vaikket osaisikaan vielä kaikkia liikkeitä, sillä Openissa on myös skaalattu sarja, jossa painot ovat kevyemmät  ja liikkeet helpotettuja. Vaikkei kaikissa lajeissa saisikaan montaa toistoa tehtyä niin on silti mahdollisuus ylittää ja yllättää itsensä tekemällä liikkeitä tai nostamalla painoja, joita et ehkä tiennyt pystyväsi suorittamaan.

Wod-tunneilla lajit siis suoritetaan kahdessa lähdössä, jolloin toinen toimii tuomarina. Tuomari ei vain laske toistoja vaan varmistaa, että liikevaatimukset täyttyvät. Openissa on toki myös mahdollista kisata leikkimielisesti treenikavereita vastaan, koska leaderboardeja pitäisi pystyä tekemään esim. salin sisäisesti.

Perjantai 18-19 tunti
Lauantai (ohjelmoinnissa)
Sunnuntai 12-14 (open gym)
Maanantai 16-17 (normi tunnin paikalla)

1 VKO 12.10. la
2 VKO 19.10. la
3 VKO 26.10. la
4 VKO 2.11. la
5 VKO 9.11. la

Lisätietoa CrossFit Openista sekä ohjeet ilmoittautumiseen löytyy täältä: The Open

Reebok CrossFit Turku