Reebok CrossFit Turku Kids

Tiedot maalis-toukokuun 2018 CrossFit Kids/teens/Preschool ryhmistä: Jakso alkaa viikolla 12 (19.3.-27.5.2018.)

AIKATAULU:

Pääsiäisen aikataulut:

Vappuaattona tai vappupäivänä ei järjestetä nuorten ja lasten harjoituksia. Kyseiset harjoitukset pidetään viikolla 22 maanantaina 28.5 ja tiistaina 29.5 normaalin aikataulun mukaisesti. (Muut kids- ja teens- kurssit päättyvät viikolle 21).

Olemme siirtymässä ilmoittautumisen osalta uuteen aikakauteen ja kevätkauden ilmoittautumiset tehdään nyt verkkokaupan kautta. Verkkokaupassa jokainen treenipäivä lisätään erikseen ostoskoriin ja mikäli lapsi ilmoitetaan useammalle päivälle niin järjestelmä laskee automaattisesti alennukset (2krt/vko 10%, 3krt/20%, 4krt/vko 30%,5krt/vko 40% ), mikäli ilmoitat useamman sisaruksen samalla niin saat samat alennukset, esim. 2 lasta 2 krt/vko = 30%.

Muista ilmoittaa verkkokaupassa kuvan osoittamaan kohtaan lapsen nimi ja ikä.

Kysymykset: tuomo@crossfitturku.fi

Verkkokauppaan

*Teens Oly -tunnille lähetetään kutsu nuorille, joilla me katsomme olevan edellytykset voimaharjoitteluun painnonnostossa.

Laadukkaan palvelun takaamiseksi otamme jokaiseen ryhmään rajoitetun määrän osallistujia. Meille on tärkeää, että lapset todella haluavat tulla treenaamaan.

Tietoa nuorten harjoittelusta:

Reebok CrossFit Turun tavoitteena on jatkuvasti kehittää laaja-alaisia ja laadukkaita palveluitaan. Kaikkien vanhempien iloksi lisäämme ohjelmistoon CrossFit Kids tunnit. Haluamme toivottaa jäsentemme jälkikasvun ja muut CrossFit:sta kiinnostuneet lapset lämpimästi tervetulleeksi keväällä starttaaviin ryhmiin. Vanhemmat voivat treenata omatoimisesti CrossFit Kids tuntien ollessa käynnissä (sivusali) tai jäädä seuraamaan lastensa harjoituksia.

CrossFit Kids on nimensä mukaisesti CrossFit:iä lapsille. Tavoitteenamme on luoda konsepti, joka tukee lasten ja nuorten jokapäiväistä liikkumista, koulua sekä kokonaisvaltaisesti lapsen arkea. Ensisijaisesti haluamme edesauttaa lasten positiivista suhtautumista liikuntaan ja hyvinvointiin sekä antaa valmiuksia ja tukea muihin urheilulajeihin. Kids tunnit sisältävät voimisteluliikkeitä, kehonpainoliikkeitä ja kevyillä lisäpainoilla tehtäviä harjoitteita. Kids pysyy uskollisena CrossFit -konseptille ja pyrkii kehittämään kaikkia kymmentä fyysistä osa-aluetta.

Tuntirakenne CrossFit Kids:

• Lämmittely
• Taito (painnonnoston tekniikat, voimisteluliikkeet, koodinaati, ketteryys tms.)
• Wod
• Peli
• Jäähdyttely

(Tuntirakenne poikkeaa Preschool ja Teens ryhmissä yllä olevasta kuvauksesta. Ohjelmoinnissa huomioidaan lasten/nuorten herkkyysaikakaudet, ikä ja kehitys.)