Reebok CrossFit Turku Kids

Tiedot syksyn 2017 CrossFit Kids/teens/Preschool ryhmistä: Jakso kaksi alkaa viikkolla 42 (16.10.-22.10.)

Ilmoita lapsesi jaksolle kaksi (viikot 42-50). Ilmoita lapsen nimi, ikä, mahdollinen sisaralennus ja ryhmä/harjoituspäivät (esim teens 2.0 keskiviikko ja 10.15 lauantai).Jakso laskutetaan vkolla 44. Kysymykset ja sitovat ilmoittautumiset: tuomo@crossfitturku.fi

*Teens Oly -tunnille lähetetään kutsu nuorille, joilla me katsomme olevan edellytykset voimaharjoitteluun painnonnostossa.

Laadukkaan palvelun takaamiseksi otamme jokaiseen ryhmään rajoitetun määrän osallistujia. Meille on tärkeää, että lapset todella haluavat tulla treenaamaan.

Tietoa nuorten harjoittelusta:

Reebok CrossFit Turun tavoitteena on jatkuvasti kehittää laaja-alaisia ja laadukkaita palveluitaan. Kaikkien vanhempien iloksi lisäämme ohjelmistoon CrossFit Kids tunnit. Haluamme toivottaa jäsentemme jälkikasvun ja muut CrossFit:sta kiinnostuneet lapset lämpimästi tervetulleeksi keväällä starttaaviin ryhmiin. Vanhemmat voivat treenata omatoimisesti CrossFit Kids tuntien ollessa käynnissä (sivusali) tai jäädä seuraamaan lastensa harjoituksia.

CrossFit Kids on nimensä mukaisesti CrossFit:iä lapsille. Tavoitteenamme on luoda konsepti, joka tukee lasten ja nuorten jokapäiväistä liikkumista, koulua sekä kokonaisvaltaisesti lapsen arkea. Ensisijaisesti haluamme edesauttaa lasten positiivista suhtautumista liikuntaan ja hyvinvointiin sekä antaa valmiuksia ja tukea muihin urheilulajeihin. Kids tunnit sisältävät voimisteluliikkeitä, kehonpainoliikkeitä ja kevyillä lisäpainoilla tehtäviä harjoitteita. Kids pysyy uskollisena CrossFit -konseptille ja pyrkii kehittämään kaikkia kymmentä fyysistä osa-aluetta.

Tuntirakenne CrossFit Kids:

• Lämmittely
• Taito (painnonnoston tekniikat, voimisteluliikkeet, koodinaati, ketteryys tms.)
• Wod
• Peli
• Jäähdyttely

(Tuntirakenne poikkeaa Preschool ja Teens ryhmissä yllä olevasta kuvauksesta. Ohjelmoinnissa huomioidaan lasten/nuorten herkkyysaikakaudet, ikä ja kehitys.)


Vastaa