Miksi juuri Reebok CrossFit Turku

CrossFit ei toimi franchising periaatteella, vaan jokainen sali itse määrittää miten ja mitä salilla tehdään. Salin toiminta on siis täysin kiinni sen omistajista ja valmentajista. Me Reebok CrossFit Turussa keskitymme valmentamiseen, urheilullisuuteen, tavoitteisiin, hyvään asiakaspalveluun ja asiakaslähtöiseen toimintaan. Meidän tehtävämme ja tarkoituksemme on saada sinut oppimaan uutta, onnistumaan ja nauttimaan harrastuksestasi!

CrossFit on lajina Suomessa kehityskaarensa alkupuolella. Uusia saleja avautuu kovaa tahtia. Lajia toteutetaan niin harrastusmielessä, kuin täysiverisenä kilpaurheilunakin ja molemmat suuntaukset etsivät vielä omaa paikkaansa. Me olemme olleet kehityksessä jo pitkään mukana ja siksi haluamme, että meiltä löytyy mahdollisuus kumpaankin vaihtoehtoon. Meillä sinulla on täysi vapaus valita omatoimisen harjoittelun ja ohjattujen harjoitusten välillä kahden erillisen salin vuoksi. Toinen saleista toimii kulkukortilla ja on avoinna aina aamu viidestä ilta yhteentoista asti. Tuntivaihtoehtoja meillä on aloittelijoiden Support-tunneista aina erittäin vaativiin tekniikka- ja kilpaCrossFittunteihin.

Mikäli olet kiinnostunut kilpaurheilupuolesta, meiltä löytyy lajin terävintä kärkeä ja huippuosaamista myös monista muista lajeista. Valmennusryhmään kuuluu mm. telinevoimistelun, seiväshypyn, nyrkkeilyn, tanssin, sukelluskalastuksen ;) ja tietysti CrossFit:n sm-mitalisteja. Valmentajien koulutukset pyrimme pitämään päivitettyinä ja tuoreina. Ymmärrämme miten tärkeää osaavien valmentajien läsnäolo on lajille ja tietysti urheilijoillemme. Luotatte kuntonne meidän käsiimme ja me teemme kaikkemme, jotta olisimme luottamuksenne arvoisia!

Olemme muutaman vuoden aikana luoneet erittäin tiiviin yhteisön ja urheilun lisäksi huollamme yhteisöä erilaisin tapahtumin ja illanistujaisin. Siksi haluammekin, että jokainen kävijämme osallistuisi yhteisöön ja yrittäisi tutustua mahdollisimman moneen jäsenistämme. Tämä on alunperin kaveriporukka, joka on ollut avoin uusille tuttavuuksille ja haluamme että sama avoimuus on mukana jatkossakin.