CFTKU tilat

CrossFit Turku tilat

Aula

Kokonaisuudessaan CrossFit Turku koostuu 1300neliöstä treeni- ja toimintatiloja. Harjoittelusaleja on kolme, joista jokainen noin 300 neliötä kooltaan. Salit ovat nimetty turun murteella Ykköne, Kakkone ja Kolmone.

Aula

Tiloissa on sekä kuivapukuhuoneet, että märkätilat erikseen. Kuivapukuhuoneet löydät aulasta ja suihkuun mentäessä pukukopit löytyvät alakerrasta. Alakerran pukukoppiin koodin saat tiskiltä ja uutiskirjeestä.

Kuivapukkarit

Ykköne on open gym -harjoitteluun, joka tarkoittaa sitä että tila on vapaassa käytössä kulkukortilla asiakkaillemme 6-23. Ykköne on varusteltu mm. kahdella Assault Air runner -juoksumatolla, kahdella GHD-penkillä, kahdella hiihto-,soutu ja echobike -laitteella, neljällä c2 pyörällä, isolla Rogue Monster -räkillä, Reverse hyper-laitteella ja useilla tangoilla, käsipainoilla ja kahvakuulilla.

Ykköne

Kakkone tiloista on käytössä enimmäkseen erikoistunneilla, mutta tiloja myös vaihdellaan Kolmosen kanssa treenien sisältöjen mukaan. Kakkosella on kymmenen c2 hiihtolaitetta ja kolmosella kymmenen c2 soutulaitetta. Voimme siis tehdä kuntoharjoitteita ohjatuilla tunneilla kumpaa tahansa laitetta käyttäen. Lisäksi tilojen varustelussa on pieniä eroja mm. kahvakuulien ja käsipainojen osalta.

Kakkone, kuvan jälkeen tangot ovat saaneet telineet

Kolmone on tiloista se, jossa järjestetään suurin osa ohjatuista tunneista. Kuvien ottamisen jälkeen Kolmone on saanut vielä kattoonsa köysiä kymmenkunnan, joten ohjatuilla tunneilla voidaan tehdä myös köysikiipeilytreenejä.

Kolmone

Lisäksi tiloista löytyy leikkihuone, jonne voi tuoda isommat lapset itsekseen leikkimään treenin ajaksi tai pienemmät lapset valvottuihin lastenhoitotunteihin, joita on pari kertaa viikossa.

Playground

Olemme pyrkineet siihen, että jäsenillämme olisi mahdollisamman miellyttävä treenikokemus. Tämän vuoksi olemme kiinnitäneet mm. treenivälineiden säilöntään erityistä huomiota.

Kakkone säilytystä

Aulasta löytyy myös keittiö ja istumapaikkoja, joissa voit nauttia kahvit ja pientä evästä ennen treeniä. Kahvia saa keittää vapaasti.

Aula keittiö

Tervetuloa treenaamaan!